Hippe kinderbrillen!

Een complete kinderbril, al vanaf €11 per maand

Ook voor de kleintjes zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van de leukste kinderbrillen. We hebben een leuke en betaalbare collectie. Kinderbrillen moeten over het algemeen wat vaker bijgesteld worden dan bij volwassenen. Uiteraard is dat voor ons geen enkel probleem! Wij stellen de kinderbril zo vaak af als nodig is.
De Children's Comfort Club

Speciaal voor de kleintjes hebben wij de Children's Comfort Club. Dit is een kinderbrillenplan waarbij u een kinderbril koopt inclusief glazen voor een vast maandbedrag, beginnend vanaf €11 per maand. U heeft bij deelname aan de Children's Comfort Club recht op extra service en garantie. Namelijk gratis vervanging van glazen met een maximum van 2 glazen en gratis vervanging van onderdelen met een maximum van 2 onderdelen.

Indien vervanging van glazen en/of onderdelen niet onder de voorgenoemde voordelen valt, krijgt u toch een voordeel van 50% op de reguliere verkooprijs. Een tweede bril of sportbril is met het CCC ook enorm voordelig. Wilt u meer weten? Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de Children’s Comfort Club.